Pierwsze śniadanie w pracy od tygodnia wygląda mniej więcej tak. Zawsze jest żytni chleb razowy, chuda szynka, liść sałaty i inne świeże warzywa. Do popicia czerwona herbata lub kawa cykoriowa. Drugie śniadanie, to często sok Vega Tymbarka lub lekki serek wiejski i jabłko. Staram się wypijać minimum 0.5 wody w międzyczasie. Po tygodniu zauważam zmiany:
-ciśnienie spadło do prawidłowego
-ciśnienie spadło do prawidłowego
-zmniejszyło się wariackie tętno
-spadł cukier
Warto? :)
Pewnie że warto ;> a jakie pyszne śniadanko, tez takie czasem jadam...no właśnie czasem, eh..
OdpowiedzUsuńW weekend nieco odpuściłam, ale codziennie do pracy zabieram świeże warzywa i ciemny chleb. Jakoś inaczej to smakuje jak wiesz, że jesz tak bo musisz ;)
OdpowiedzUsuń